If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+ още една, ако мога така да се изразя, "забележка", слагайте си хубава спрачна течност по възможност дот 5.1. По-скъпа е с някакви левчета(под 10лв), но не сменяме течност 2 пъти годишно, че да го мислим, а е доста по-добра от дот4. Не само заради по-високата Т на кипене, а поради факта, че не разгражда гумените уплътнения(гумички на помпа, цилиндърчета и т.н.) и абсорбира много по-малко влага от въздуха, което пък води до много по-бавното ръждясване на спирачните тръбички. Та... не пестете пари за консумативи, зщото са си важни и най-дребните детайли.
П.П. Намесвам се в темата, зщото имам дедра, която практически си е същата спирачна система.
Свали задните маркучета и е много вероятно да са се разложили и запушили.
Всъщност залагам на това.
От там са ти клеясали и задните апарати.
За това и сега педала ти е твърд, защото работят само предните.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Свали задните маркучета и е много вероятно да са се разложили и запушили.
Всъщност залагам на това.
От там са ти клеясали и задните апарати.
За това и сега педала ти е твърд, защото работят само предните.
И аз си мисля за същото. Случвало ми се е ,но на друга кола.
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
В помпата имаше повече ръжда,отколкото по веждите на опел кадет Сервото е здраво,сложих помпа Бош,по-малка.Педала е дърво,все едно накладките са от варен бук,ама сега поне СПИРА
Comment